Začetna stran
peter.robida@cnc-robida.si

CNC Robida d.o.o.

DomovPodjetje

Predstavitev podjetja

CNC Robida d.o.o. je družinsko proizvodno podjetje, ki se ukvarja s serijsko mehansko obdelavo in sicer s CNC tehnologijo struženja in rezkanja. Podjetje ima na tem področju več kot 20 let izkušenj, ki nam s pomočjo sodobnega strojnega parka omogočajo izdelavo najzahtevnejših proizvodov.

Visok tehnološki nivo podjetja dokazuje naš strojni park in robotska celica, ki postavlja nove standarde na področju izdelave kompleksnih izdelkov (simultano struženje in rezkanje), zagotavljanja strogih zahtev, kakovosti in visoke produktivnosti.

Našo prednost na trgu predstavlja lastna merilnica, orodjarna, lastno načrtovanje ter strojegradnja. Našo inovativnost, znanje in izkušnje pa unovčimo tudi za sodelovanje pri razvoju izdelkov naših naročnikov. S tem pogosto poenostavimo, pocenimo ali pospešimo izdelavo.

Osnovni podatki podjetja
best

Kakovost je na prvem mestu


Načela podjetja

wolks
Ponosni na

Trajnostni razvoj

Zavedamo se pomena trajnostnega razvoja, zato smo aktivni tudi na tem področju. Naše podjetje deluje v nizkoenergijskem poslovnem objektu, kjer racionalno izkoriščamo obnovljive naravne vire za ogrevanje, hlajenje, proizvodnjo električne energije, prezračevanje in uporabo sanitarne vode. Streho delavnice prekriva solarni sistem, ki zagotavlja pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov, poslužujemo pa se tudi geotermalne energije.

mazda
Naša odlika

Družbena odgovornost

Nenehno se trudimo zagotavljati ugodne delovne pogoje ter vzpostaviti in ohranjati dobre odnose med zaposlenimi, kar je pogoj za vzpodbujanje kreativnosti in odgovornosti pri delu. Okolju v katerem delujemo, se za dobre pogoje in sodelavce skušamo odkupiti s podporo različnih družabnih in kulturnih prireditev, novimi delovnimi mesti, sodelovanjem s šolami in praktičnim usposabljanjem študentov.

chevrolet
Varna prihodnost

Vizija podjetja

Načrtujemo razširitev poslovnih objektov na trenutni lokaciji in kasneje izgradnjo nove tovarne na drugi lokaciji, ki bo omogočala nadaljnjo rast proizvodnje v prihodnjih letih. S tem želimo ustvariti tudi nova delovna mesta in z novimi tehnologijami vstopiti na nove segmente trga. Prizadevamo si uvesti sistem zagotavljanja kakovosti v avtomobilski industriji ISO/TS 16949 in vzpostaviti oddelek raziskav in razvoja. Naša želja je, da začnemo samostojno razvijati lastne izdelke in jih tržiti pod lastno blagovno znamko.

Razvoj podjetja

Podjetje ima na tem področju več kot 20 let izkušenj, ki nam s pomočjo sodobnega strojnega parka omogočajo izdelavo najzahtevnejših proizvodov:

 • 1995 Gospod Janez Robida ustanovi podjetje Robida Janez s.p.
 • 1995 Nakup prvega CNC stroja za struženje
 • 1998 Nakup drugega CNC stroja za struženje
 • 2000 Povečanje in adaptacija delavnice
 • 2001 Uvedba nove tehnologije - dolžinsko struženje "swiss type"
 • 2008 Povečanje delavnice
 • 2010 Uvedba nove tehnologije - CNC rezkanje
 • 2014 Ustanovitev podjetja CNC Robida d.o.o., prenos poslovanja na novo podjetje
 • 2014 Vzpostavitev standarda za zagotavljanje kakovosti ISO 9001
 • 2014 Inštalacija robotske celice
 • 2014 Inštalacija koordinatnih merilnih strojev in vzpostavitev merilnega laboratorija
 • 2014 Vstop na avtomobilski trg

Zakaj izbrati nas?

Strokovna ekipa

Število zaposlenih se iz leta v leto povečuje in tak trend želimo tudi ohranjati. Zaposlujemo predvsem mlajše ljudi z izobrazbo tehničnih smeri. Ponosni smo, da imamo zanesljivo ekipo, da so zaposleni v našem podjetju odgovorni in usposobljeni za samostojno delo. Največ šteje, da so zaposleni vredni zaupanja. Za to poskrbimo skupaj s stalnim usposabljanjem, učinkovitim razvojem kompetenc posameznika, prenosom znanja in informacij oziroma pogosto komunikacijo ter kolektivnimi aktivnostmi. Omogočamo vključevanje na različnih področjih in dajemo priložnost, da posameznik izrazi svoje najboljše lastnosti oziroma najde delo v kateremu bo dosegal najboljše rezultate.

Kvalitetni izdelki

Našo prednost na trgu predstavlja lastna merilnica, orodjarna, lastno načrtovanje ter strojegradnja. Našo inovativnost, znanje in izkušnje pa unovčimo tudi za sodelovanje pri razvoju izdelkov naših naročnikov. S tem pogosto poenostavimo, pocenimo ali pospešimo izdelavo.

Visoko tehnološka oprema

Visok tehnološki nivo podjetja dokazuje naš strojni park in robotska celica, ki postavlja nov mejnik v doseganju strogih zahtev, visoke učinkovitosti ter produktivnosti. Našo prednost pa predstavlja tudi lastni sodobni merilni laboratorij z dvema CMM strojema.

Standard kakovosti

Kakovost zagotavljamo v skladu s pridobljenim certifikatom ISO 9001 in sledenjem filozofiji APQP.

Našo dodano vrednost izražamo skozi znanje in izkušnje strokovnjakov ter skozi napredno tehnologijo in stalni razvoj.

Konkurenčne cene

Visoka produktivnost in učinkovitost ter zanesljivost naše tehnologije omogoča izdelavo po konkurenčnih cenah.

Znanje in strokovnost


Naša ekipa

 • CNC Struženje
 • CNC Rezkanje
 • Druge storitve in rešitve

Hitre povezave

Hitre povezave

Kontaktirajte nas

Medno 25, 1210 Ljubljana-Šentvid, Slovenija

+386 (0)40 562 142
peter.robida@cnc-robida.si